Nordisk Program Manager Prepaid Deluxe väljer Pannovate för att leverera digitalt gränssnitt

Pannovate tillkännagav idag en framgångsrik lansering av Prepaid Deluxe kontantkortsprodukt och företagets expansion till den svenska marknaden. Prepaid Deluxe är en ny programchef som tar med konsument- och företagsförbetalda lösningar till Norden.

Prepaid Deluxe tror på att ge oöverträffad flexibilitet för att designa, utveckla, implementera och hantera vitmärkta förbetalda kortlösningar. Genom att utnyttja toppmodern teknik har de lanserat en omfattande förbetald tjänst för att göra det möjligt för dem som vill lansera sitt eget förbetalda program, en snabb och enkel väg till marknaden.

Harry Klintebring VD för Prepaid Deluxe sa "Under vår leverantörsutvärdering behövde vi en marknadsledande applikation som skulle ge ett försprång till vårt erbjudande, och vi kände att LaunchPad skulle ge detta."

Pavle Ljujic VD för Pannovate sa ”Vi är glada att kunna stödja ett sådant innovativt företag att utvecklas och växa inom en av de mest intressanta marknaderna. Pannovate är inte bundna av geografi på grund av hur plattformen är byggd med enkel integrering med relevanta leverantörer för att skapa en lokal men tekniskt avancerad lösning. ”

Prepaid Deluxe kommer att avslöja ytterligare expansionsplaner till ytterligare geografiska områden som Storbritannien, men för närvarande försöker de gå vidare till betalningsutrymmet på sin lokala marknad med sin etos av stark service och starka betalningslösningar som ligger i navet i deras verksamhet .  

Ytterligare information

Om Pannovate
Pannovate är en prisbelönt, specialistteknisk innovatör med fokus på betalningar, fintech, crypto och Reg Tech. Den digitala agendan är ett strategiskt imperativ för alla företag. Våra lösningar och produkter påskyndar utvecklingen av digitala möjligheter för företag som verkar inom sektorn för finansiella tjänster.

Vår vision är att skapa exceptionella digitala upplevelser som gör livet enkelt.

Vi hjälper våra kunder att svara på nyckelfrågan: vilka problem försöker du lösa och för vem? Oavsett om vi utvecklar innovativa nya tjänster och produkter eller att återuppfinna affärsmodeller för en digital värld; vår sektorsövergripande kunskap och vår förmåga att arbeta strategiskt och samarbete med våra kunder gör Pannovate till det bästa valet för dina digitala ambitioner.

I praktiken innebär det att hjälpa ambitiösa organisationer att bygga värdefulla förslag för den nya generationen kunder genom att hjälpa dem att stänga det digitala kompetensgapet inom deras organisation idag så att de trivs i morgon.

Om PDL
Prepaid Deluxe är en innovativ förutbetald programhanterare. Prepaid Deluxe erbjuder Mastercard -produkter med vit etikett för den europeiska marknaden, vilket innebär att du kan få din lösning igång på kort tid genom att utnyttja den befintliga infrastrukturen vi har hittills, inklusive tillgång till en prisbelönt app.

Scroll to Top