PREPAID DELUXE MASTERCARD

Vi avser att revolutionera branschen som allt mer går mot ett kontantlöst samhälle.

Prepaid Deluxe Mastercard är ett betalkort som alla kan använda. Du kan gå och handla, dela pengar med dina vänner och resa vart du vill med det nya och flexibla Prepaid Deluxe-kortet.

Välkommen till prepaid deluxe

Ett betalkort för alla

Prepaid Deluxe är ett förbetalt Mastercard betalkort och fungerar som ett vanligt bankkort och kan användas i 210 länder. Vår kortlösning innebär att alla intressenter, även de som inte uppfyller myndighetens krav på kreditvärdighet kan erbjudas ett Mastercard kort med tillhörande internetbank.

Ansök

​Enkel ansökning med omedelbart godkännande

Godkänd

Ingen kreditkontroll görs, alla blir godkända

Skydd

Säkrare än kontanter; du är skyddad om ditt kort försvinner eller blir stulet

Tillgänglig

Handla säkert via en app, online eller i butik

Flexibel

Support för flera valutor och fungerar på miljontals bankomater över hela världen

Varför prepaid deluxe?

Dela pengar med vänner och familj

Med Prepaid Deluxe Card Premium kan du enkelt dela pengar med familj och vänner i Sverige och i utlandet. DigiCash Card premien är en paketlösning som innehåller ett primärkort och, om du önskar, ett sekundärkort. Alla korten är tillgängliga i flera valutor och pengar kan snabbt och enkelt flyttas mellan korten.

När du får din försändelse med upp till 2 kort, så behåller du själv primärkortet och skickar sekundärkortet till din familjemedlem eller vän. Du spar både tid och pengar genom att inte behöva gå via dyra växlingskontor.

Varför Prepaid Deluxe?

Prepaid Deluxe är det perfekta resekortet

När du beställer ett kort så får du automatiskt ett internet bankkonto där du kan göra alla vanliga banktransaktioner. Samtliga bankärenden kan även utföras via en mobilapplikation. Via appen kan du sedan växla mellan de olika valutorna SEK, NOK, DKK, EUR, GBP och USD, perfekt när du är ute och reser. Du sparar både stora kostnader i växlingsavgifter och har bättre koll på saldot på konton.

SKAFFA KORTET NU

Ansök nu för att
få ditt eget Prepaid Deluxe betalkort.

Scroll to Top