PREPAID DELUXE CARD

Vanliga frågor

Månadsavgift 35 SEK per månad
Aktiveringsavgift25 SEK (engångsavgift)
Påfyllning av kortet€1
Transaktionsavgift€2.7
Uttag av bankomat€3
Kontrollera saldo på bankomat€3
Kortavgift (engångsavgift)150,00 SEK 

Ja, du måste aktivera ditt kort innan du använder det. Du aktiverar ditt kort genom att följa instruktionerna på hemsidan. 

Ja, berätta i kassan hur mycket som ska dras från ditt prepaid kort och hur mycket du ska betala med en alternativ betalningsmetod. Observera att denna process, att dela upp betalningen, kanske inte stöds av alla återförsäljare.

Kontakta kortutgivaren omedelbart för att rapportera det förlorade eller stulna kortet. Om du har appen installerad, kan du själv spärra ditt kort, hittar du kortet igen går du bara in i appen  och aktiverar det igen.

Du kan använda ditt Prepaid Deluxe kort överallt där Mastercard ® är accepterat. 

Du kan göra inköp på ditt förbetalda Prepaid Deluxe kort tills värdet på kortet har blivit uttömt, eller fram till utgångsdatumet som visas på kortet.

Ja, kortet är utrustat med krypterad teknologi och 3D Secure.
3DS (även känd som ‘Mastercard SecureCode’, ‘Identity Check’ och ‘Verified by Visa’) är en standard som hjälper till att minska bedrägerier och ge extra säkerhet för dina onlinebetalningar. Autentisering är processen genom vilken du identifierar dig genom att dela säker information som bara är tillgänglig för dig. 3DS 2.0 är den senaste versionen och ger en mycket smidigare och säkrare process för dig att autentisera dina betalningar.
​Autentisering ger ett extra lager av säkerhet för online-transaktioner, vilket gör det svårare för bedrägerier att få tillgång till dina betalningsuppgifter.
Ja, när ditt kort har registrerats i Mastercard SecureCode (3DS) så var du än ser Mastercard SecureCode-logotypen online kommer ditt kortnummer automatiskt att identifieras under kassan. Din kortleverantör kontaktas under kassan för att bekräfta din identitet som den äkta kortinnehavaren.
Du kommer att få ett 6-siffrigt One Time Password (OTP) för varje onlineköp du gör hos deltagande köpmän. OTP kommer att skickas via SMS eller e-post till mobiltelefonen eller e-postadressen som du har registrerat hos din kortleverantör. Ange bara OTP på verifieringssidan som visas och tryck på knappen “Skicka”. OTP kommer sedan att verifieras av din kortleverantör och transaktionen kommer att godkännas eller avvisas.

Det delvis maskerade mobilnumret och e-postadressen visas på autentiseringssidan så att du kan kontrollera att dessa uppgifter är korrekta. Om mobilnumret och e-postadressen är felaktiga, avbryta transaktionen och uppdatera antingen din information på portalen eller kontakta kundservice genom att ringa 020-10 50 51

Om du någonsin misstänker att ett bedrägligt köp har gjorts med ditt kort, kontakta kundservice genom att ringa 020-10 50 51 omedelbart.

Ställ en fråga

Hittade du inte svaret på din fråga?

Vänligen ange din fråga i formuläret för att skicka den till oss, så kommer vi svara dig så fort vi kan.

Skaffa kortet nu

Ansök nu för att
få ditt eget Prepaid Deluxe kort.

Scroll to Top